Inredning

Dekoration

Det är inte bara viktigt att hitta den rätta soffan eller det perfekta bordet, när du har alla de större möblerna på plats måste du också finna passande dekorationer, eller man hade kanske till och med kunnat kalla det accessoarer i hemmet.

Vi på Leander Pehrson håller shoppen ständigt uppdaterad och anpassad efter både klassiska och vinnande koncept samt nya och fräcka trender.

Trenderna och klassikerna visar vi tydligt i vår utställning vilket skapar tillfälle för inspiration och gör vistelsen hos oss till något utöver det vanliga.

Kuddar

Vi har på Leander Pehrson kuddar för alla smaker och hem. Vi har både något för de som vill addera lite färg men även något för de som vill lugna ner sitt hem med mjuka och dämpande textilier.

Ni kan finna kuddar i många former i våra olika butiker, allt från runda till rektangulära kuddar. Vi erbjuder också kuddar i olika storlekar samt stil, ni kan därför både hitta trendiga och klassiska kuddar i vårt sortiment.

Välkommen in till någon av våra butiker så hjälper vi dig att välja ut rätt kudde oavsett om det gäller din soffa, säng eller fåtölj.

Mattor

Mattor i hemmet är en viktig detalj, inte bara för det estetiska intrycket utan även för komforten och ljuddämpningen som textilier bidrar med.

Vi på Leander Pehrson har en stor mångfald i vårt mattsortiment och erbjuder allt från de populära ryamattorna till trasmattor och partchworkmattor.

Det finns även fårskinn och kohudar att finna i våra olika butiker. För den som vill ha ett minimalistiskt uttryck i sitt hem erbjuder vi den flatvävda mattan som är väldigt stilren och spartansk. Välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mer.

Hallmöbler

Vid inredning av hallen kan många komponenter spela in. Ibland är hallen väldigt liten och behöver smarta lösningar som tar lite plats och ibland är ytan stor men förväntas fylla fler funktioner. Oavsett om din hall är stor eller liten kan mycket göras för att skapa det intryck du vill ha. Även det minsta skrymsle kan piggas upp med några trendiga eller stilrena krokar samt en pall efter smak. Det krävs ofta inte så mycket för att helhetsintrycket ska bli förändrat. Är hallen trist och grå för tillfället? Liva upp den med några färgglada krokar eller en fint designad skohylla. Hallen är trots allt det första du och dina gäster ser när ni går in genom dörren. Att mötas av en fin hall som man tycker om efter en tuff dag på jobbet kan göra stor skillnad.