DEKORATION

Inredningsdetaljer för alla hem

Det är inte bara viktigt att hitta den rätta soffan eller det perfekta bordet, när du har alla de större möblerna på plats måste du också finna passande dekorationer, eller man hade kanske till och med kunnat kalla det accessoarer i hemmet. För att förhöja känslan och utseendet i ditt hem är det viktigt med dekorationer såsom lampor, förvaringsboxar, ljusstakar eller varför inte lite plädar? Vi på Leander Pehrson håller shoppen ständigt uppdaterad och anpassad efter både klassiska och vinnande koncept samt nya och fräcka trender. Dessa trender och klassiker visar vi tydligt i vår utställning vilket skapar ett perfekt tillfälle för inspiration och gör vistelsen hos oss till något utöver det vanliga.

För att ett rum ska bli riktigt bonat och mysigt krävs lite olika textilier och vad vore krypa upp och mysa i soffan utan en riktigt skön pläd? Vi erbjuder en mängd olika plädar i flera storlekar, material och färger. Vill du kanske ha en pläd med stjärnor på, med något roligt mönster eller kanske en mysig ullpläd i någon fin färg? I vårt breda sortiment ska du utan några problem kunna hitta den pläd som faller dig i smaken och passar i just ditt hem.

Ofta kan små detaljer göra stor skillnad och man kan lätt piffa upp ett rum med lite växter och blommor men då måste man också ha en fin vas som man tycker passar till. Vi har en mängd olika vaser i flera färger och former. Man behöver inte alltid ha någonting i sin vas utan man kan också sätta några tomma vaser tillsammans som dekoration och låta dem tala för sig själv eller så vill man kanske ha lite prydnadsgräs i. Om man inte vill köpa färska blommor som dör eller behöver underhållas kan man hitta flera olika konstgjorda blommor i vår butik.

För att förhöja mysfaktorn på kvällen kan man satsa på levande ljus istället för den ljusa taklampan.Det är också väldigt mysigt med levande ljus på matbordet och dessa förhöjer ofta en grå och vanlig vardag. Vi på Leander Pehrson älskar levande ljus och tycker att de är essentiella för mysfaktorn. Därför har vi ett flertal olika ljusstakar och lyktor i olika former och storlekar. Vi har allt från den stora och höga ljusstaken som kan stå på golvet till de små ljuslyktorna som man kan ha på middagsbordet med stearinljus i. Vi har ofta olika erbjudanden på saker i shoppen, kom in för en titt och förnya ditt hem med endast några små detaljer.