KONTOR

Rätt kontorsstol för god komfort & hälsa

Det är väldigt viktigt att ha en stol som är skonsam för kroppen eftersom man kommer spendera ett flertal timmar sittandes i sin kontorsstol. Om man inte har en bra kontorsstol kan man tyvärr på sikt drabbas av varaktiga och tråkiga konsekvenser för rygg och nacke. Eftersom kontorsstolens funktion är så viktig för välmåendet satsar vi självklart mest på att våra stolar ska hålla en hög standard gällande detta men det utesluter inte vikten av en snygg design som är trevlig att titta på. Vi har stor förståelse till att man inte vill sätta i en stor ful kontorsstol i sitt nyinredda och fina hem eller välinredda kontor som inte passar in och därför fokuserar vi även väldigt mycket på att våra stolar ska vara estetiskt tillfredsställande. På grund av dessa två viktiga saker som vi fokuserar mycket på kan du hitta rätt kontorsstol hos oss som du både kommer kunna sitta skönt i och beundra designen på.

Vi erbjuder allt från mer ekonomiska modeller till den som inte sitter i sin kontorsstol flera timmar om dagen till kontorsstolar i skonsamma modeller för ryggen som erbjuder högsta komfort för dig som spenderar mycket av din tid på kontoret. Att investera i en bra kontorsstol är som att investera i din kropp och ditt framtida välmående. Kontorsstolen är värd att investera i!

Hitta skrivbordet som faller dig i smaken

Varför nöja sig med ett tråkigt och ogenomtänkt kontor när man ska spendera stora delar av sin vecka i detta rum? Vi på Leander Pehrson tycker att det är väldigt viktigt att man tycker att kontoret är fint och trivs i den miljö man spenderar så mycket tid i. Många spenderar lika mycket tid på sitt kontor som de gör i sitt vardagsrum och då tycker vi det vore dumt att endast inreda vardagsrummet efter smak och tycke. Hos oss kan du inreda kontoret helt efter din personliga smak och investera i skrivbord och datorstolar som stämmer överens med din stil.

Oavsett om du vill ha ett stort och funktionellt skrivbord eller om du vill ha ett skrivbord med en mindre siluett kan du hitta det hos oss. Vi erbjuder allt från snygga och stilrena skrivbord i trä till moderna skrivbord med glasskiva. Kom in till någon av våra butiker för att investera i det rum du spenderar så mycket tid i.