Matrum

Bord och stolar

I vårt breda sortiment hittar du allt från trendiga och moderna till klassiska och stilrena bord. Vi har en stor mångfald vilket gör att du kan hitta just det bord som passar ditt hem och livsstil. Du kan finna allt från högglansbord, lackerade bord samt träbord med olika träslag såsom ek och björk. Vi har även valt att värna om miljön vilket vi visar genom att erbjuda bord som är gjorda av återanvänt trä.

Vårt stolsortiment har mängder med olika sorters stolar med en stor variation av färg och form. Vi har både trästolar i bland annat ek och björk men också lackade samt matta och färgade stolar.

Skåp och skänkar

I våra butiker hittar du ett stort utbud av skåp och skänkar. Dessa kommer i både många olika former samt träslag såsom ek och björk men du kan även finna lackerade skåp i bland annat vitt och svart. Vi har skåp med glasrutor men även med hela skåpdörrar i bland annat trä.

Vi har inte bara de traditionella skåpen utan också byråliknande skåp med lådor istället för dörrar och i vissa fall både och. Allt för att det ska tillfredsställa dina behov och passa din livsstil så bra som möjligt. Vi håller oss inte bara till en stil utan vi har ett stort utbud av traditionella och klassiska men även moderna skåp.