BORD & STOLAR

Matbord och stolar som passar alla kök

I vårt breda sortiment hittar du allt från trendiga och moderna till klassiska och traditionella bord. Vi har en stor mångfald vilket gör att du kan hitta just det bord som passar in i ditt hem och livsstil. Vi erbjuder bord i flera olika färger, material och träslag samt flera olika utföranden. Du kan finna allt från högglansbord, lackerade bord samt träbord med olika träslag såsom ek och björk. Vi erbjuder även det praktiska men tjusiga högtryckslaminerade bordet som är extra tåligt mot repor och slitage. Detta bord är väldigt passande för bland annat barnfamiljer som behöver ett tåligt bord. Formen på bordet är ofta väldigt viktigt eftersom olika former passar in i olika rum och i vårt sortiment har vi allt från runda, rektangulära och ovala bord till fyrkantiga. Man kan även köpa till iläggsskivor till många av våra bord vilket är väldigt praktiskt när gästerna kommer över och det behövs mer plats vid bordet. Iläggsskivor är väldigt praktiskt eftersom de tar liten plats när man inte använder dem och man slipper extrabordet som både kan vara bökigt och fult.

Oavsett om du ska inreda den stora och spatiösa matsalen eller det kompakta köket kan du hitta det du letar efter hos oss eftersom vi både har nätta bord som passar bra till den som vill ha ett litet bord till frukosten i köket men också stora uttrycksfulla bord som passar den som vill göra matbordet till en mittpunkt i hemmet. Vi har även valt att värna om miljön vilket vi tycker är väldigt viktigt. Vi erbjuder därför bord som är gjorda av återanvänt trä. Dessa miljövänliga bord har alla en egen unik karaktär och har en ruffigare look som också är väldigt trendig just nu. Bordsortimentet består av ett flertal olika prisklasser men något alla bord har gemensamt är vårt genomgående fokus på kvalité och vårt motto att vi alltid ska erbjuda mycket möbel och kvalité för pengarna.

Vårt sortiment har mängder med olika sorters stolar med en stor variation av färg och form. Man kan hitta allt från moderna och trendiga till klassiska och traditionella stolar i vårt sortiment. Vi har både trästolar i bland annat ek och björk men också lackade samt matta och färgade stolar. Om man vill ha ett mjukare intryck i hemmet kan man även hitta stoppade stolar i ett flertal olika tyger. Om du gillar minimalistiska och trendiga intryck har vi även stolar med underrede i metall. Oavsett om du är ute efter nätta stolar som framhäver ditt vackra matbord eller den robusta stolen med enorm komfort som man kan sitta på i flera timmar har vi något just för dig.