Vardagsrum

Soffor

Våra soffor är noga utvalda för att erbjuda en så bra komfort som möjligt men även för att du som kund ska hitta någonting som passar just ditt vardagsrum. Soffan är en av de viktigare möblerna när du skapar ditt vardagsrum och därför är det viktigt att den är något alldeles extra som du kan njuta länge utav.

Vårt breda sortiment utav soffor skapar ett utmärkt tillfälle för inspiration till ditt vardagsrum. Några av de modeller du kan hitta i våra butiker är divansoffan, howardsoffan och även reclinersoffan. Reclinersoffan är väldigt populär då den erbjuder ultimat komfort med de utfällbara benstöden och den volumösa storleken.

Soffbord

Vi på Leander Pehrson erbjuder allt ifrån stilrena glasbord till klassiska träbord som matchar din soffa perfekt.

Vi använder oss av många olika sorters träslag som till exempel ek, bok och valnöt men även massvis med olika lackeringar och former för att du som kund ska hitta någonting som passar just dig.

I våra butiker har våra duktiga medarbetare matchat olika typer av soffbord med olika soffor för att du som kund ska få inspiration i hur man kan kombinera olika möbler. Välkommen in till någon av våra butiker i så hjälper vi dig att ta fram rätt soffbord för just din soffa.

Bäddsoffor

Våra bäddsoffor är av högsta kvalité oavsett vilken modell du väljer. Vi erbjuder inte enbart bäddsoffor som fyller en funktion som säng utan också bäddsoffor med trendig eller modern design för ditt vardagsrum.

Bäddsofforna i vårt sortiment finns att köpa i många olika former oavsett om du vill ha en soffa som bäddas utåt, i sidleds eller om du skulle vilja ha en divan bäddsoffa så finner du det allt i vårt sortiment.

Välkommen in till någon av våra butiker så berättar vi mer.

Fåtöljer

Vilken typ av fåtölj man gillar är väldigt individuellt. Vårt breda sortiment av fåtöljer med allt ifrån klassiska modeller till moderna och trendiga modeller erbjuder vi någonting för alla. I sortimentet hittar du bland annat våra populära proffessorfåtöljer, klubbfåtöljer samt howardfåtöljer. Vi har allt från sköna ”korsordslösarfåtöljer” till inbjudande vilfåtöljer till din eftermiddagstupplur.

Klicka vidare i bildspelet nedan för att se lite mer utav vårt sortiment. Du är också välkommen in i någon av våra butiker för att provsitta och hitta just din favoritfåtölj.