SOFFBORD

Soffbord i olika storlekar och material

Vi på Leander Pehrson erbjuder allt från stilrena glasbord till klassiska träbord som matchar din soffa perfekt. Vi använder oss av många olika sorters träslag som till exempel ek, bok och valnöt men även massvis med olika lackeringar och former för att du som kund ska hitta något som passar just dig. Vi har runda, ovala, fyrkantiga, rektangulära och de populära njurformade soffborden. De olika borden finns i flera stilar som Newport, industriellt och modernt med mera.

Oavsett om du behöver ett stort soffbord som alla i familjen ska kunna ställa sina saker på eller ett mindre och nättare kan du hitta det hos oss. Vi har även fina avställnings- och sidebord som kan vara perfekta som soffbord om man har en begränsad yta i vardagsrummet.

I våra butiker har våra duktiga medarbetare matchat olika typer av soffbord med olika soffor för att du ska få inspiration av hur man kan kombinera olika möbler. Välkommen in till någon av våra butiker i Kristianstad, Ystad, Lund eller Veberöd så hjälper vi dig att ta fram rätt soffbord för just din soffa.