SOFFOR

Modernt och klassiskt i kombination

Vi har ett jättestort sortiment av soffor eftersom soffor är en av de delar vi prioriterar mest. Du kan därför hitta både tidlösa, eleganta och moderna soffor hos oss. Våra soffor är noga utvalda för att erbjuda en så bra komfort som möjligt men även för att du som kund ska hitta någonting som passar just ditt vardagsrum. Soffan är en av de viktigare möblerna när du skapar ditt vardagsrum och därför är det viktigt att den är något alldeles extra och av bra kvalité så att du kan njuta av den länge. Vårt breda sortiment av soffor skapar ett utmärkt tillfälle för inspiration till ditt vardagsrum.

Några av de modeller du kan hitta i våra butiker är divansoffan, även kallad loungesoffa, hörnsoffan, howardsoffan och reclinersoffan. Reclinersoffan är väldigt populär då den erbjuder ultimat komfort med de utfällbara benstöden och den volumösa storleken. Reclinersoffor är ultimata för hemmabio. Du kan även hitta 3+2-sits soffor som har finessen att ge ditt vardagsrum en fin helhet utan större ansträngning då du genast får en sammanhängande känsla i ditt vardagsrum. Vilken du väljer är helt upp till dig beroende på vad du har för preferenser och behov eftersom det är viktigt att du hittar den perfekta soffan som passar just dig och ditt hem. Soffan är det stället vi spenderar en hel del tid eftersom vi slappnar av efter till exempel en lång dag på jobbet, men soffan är också där många gillar att spendera sin fredagskväll med familjen och ha fredagsmys. 

Du kan alltid vara säker på att du får bra kvalité när du handlar hos oss eftersom kvalité är vår största fokus och vi inte vill sälja något som vi själva inte är nöjda med och stolta över.